maandag, september 26, 2005

Dag 24 Los Angeles (Hollywood eo - UCLA) - 25 september

Vanmorgen eerst terug gereden naar het Hollywood Sign. We hadden nu een weg gevonden (met hulp van het allesamerika-forum) die er echt dichtbij kon komen. Een flinke slingerweg naar boven tussen de dure huizen door, maar we hadden wel heel mooi uitzicht op het sign!

Daarna zijn we naar UCLA gereden. Echt wat een supercomplex is dat zeg! Zo groot hebben we nog nooit een school gezien, lijkt wel een flink dorp op zich echt niet normaal. En alles is ook heel erg mooi aangelegd allemaal in mooie stijlen en heel erg netjes. We hadden alleen de superpech dat de classes nog niet waren begonnen (een student wist ons te vertellen dat deze pas as woensdag weer starten) en dus alles nog leeg en dicht was (de bibliotheek was op slot, campus leeg, alles dicht)...echt heel erg jammer hoor!

Daarna teruggereden via Bel Air en Beverly Hills. In Bel Air kijk je echt helemaal je ogen uit, hier staan nog grotere en duurdere huizen als in Beverly Hills. Je gaat de wijk in door een poort met een hoop camera's erop gericht en direct na de poort staan meteen security auto's en er rijden de hele tijd verschillende politie-auto's door de wijk. Echt die huizen daar....echt kasten gewoon...voor zover je dat kan zien dan, want de meeste zijn volledig afgeschermd met heeeeeeele hoge, dichte heggen/hekken. Maar het is wel mooi om hier doorheen te rijden...

Hierna de auto geparkeerd bij het hotel en richting de Walk of Fame gelopen, dat is echt een enorme straat! In de verte zagen we al een hele hoop mensen bij elkaar staan maar wij wisten niet wat het was. We dachten gewoon van, o daar zullen de bekenden wel liggen op de Walk of Fame. Maar dichterbij gekomen zagen we dat het de wereldwijde filmpremiere was van: "The Greatest Game Ever Played". Er lag een rode loper klaar en er arriveerden allerlei vip's/sterren met de limo voor de deur!!! Het was moeilijk te zien, maar we hebben in ieder geval Rene Russo gezien (zie foto) en Paul Leyden (de passagiercoördinator Tony uit LAX voor degene die LAX op vrijdagavond volgen zoals wij doen)....echt gaaf dat dit nu juist op dit moment op Hollywood Boulevard is als wij er zijn!!! Er waren er al een hoop naar binnen toen wij er stonden, maar het was wel leuk om te zien!


Daarna naar het Chinese Theatre geweest op Hollywood Boulevard, waar de beroemde hand-en voetafdrukken van de sterren liggen, leuk om te zien en erg druk omdat hier net die filmpremiere was geweest bleef iedereen hier hangen helaas....(op de foto is het niet te zien, maar dit heeft veel geduld gekost!)

's Avonds bij Sizzler's wezen eten en morgen gaan we voor onze laatste dag lekker naar de Universal Studios! We slapen in hetzelfde hotel als gisteren vanavond dat was nu maar $39,95 omdat het zondag is en dus het weekend weer voorbij is, lekker goedkoop hier dus!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

He Rudy en Ingrid,

Volgens mij hebben jullie een erg leuke (en drukke !) vakantie. Nog even en hij zit er weer op. Ben erg benieuwd naar de foto's.

Geniet ze nog en goede reis terug.

Groeten,
Leo.

27 september, 2005 21:50  
Anonymous Anoniem said...

Ha Ingrid (en Rudy)

Ingrd, naar aanleiding van je mail ben ik eens gaan kijken op jullie weblog....jullie hebben zo te zien een erg toffe vakantie gehad (ik weet waar ik volgend jaar naar toe moet, dit jaar de oostkust, en dan in 2006 de westkust!!).

Overigens is dit stuk (hollywood sign, hollywood Blv, beverly hills, universal, UCLA etc.) heel herkenbaar. Leuk trouwens dat er nog een premiere aan de gang was.

Groeten van Dick
(jouw ex- en rudy's nieuwe collega, haha)

04 oktober, 2005 21:21  

Een reactie posten

<< Home