zondag, september 25, 2005

Dag 23 Santa Maria - Los Angeles 24 september

Vanmorgen eerst naar het thuisfront gebeld en daarna op ons gemak vertrokken richting Santa Barbara. Daar aangekomen hebben we de auto geparkeerd (was wonder boven wonder gratis voor 90 minuten!). Is een mooi plaatsje, alles supernetjes aangelegd en palmbomen overal enzo...de lucht zat alleen helemaal dicht en dan valt strand een beetje tegen dus zijn we maar doorgereden naar Santa Monica. Hier was de lucht gelukkig helemaal blauw. Hier auto geparkeerd en stuk over het strand gelopen. Hier zie je dus echt alles wat je op tv ziet; het fitnessen op het strand, het vele skeeleren/fietsen/hardlopen op de geasfalteerde baan dwars over het strand (zie foto's) de baywatchhuisjes met bezetting! Hier hebben we een tijdje op het strand gezeten en naar de pier gelopen. Hier was een breakdancer bezig wat wel leuk was om te zien. Santa Monica ziet er ook heel mooi en sjiek uit.

Hierna rijden we naar het Hollywood Sign wat we in de verte al zien. We rijden langs het Griffith park (waar we op aanraden van Daisy morgen even in gaan kijken!) omhoog de heuvels op en hebben mooi uitzicht op het beroemde bord. Maar de zon zakt al en het wordt beetje mistig hierdoor dus morgen even terug om mooiere foto's te maken (zit toch vlak bij ons hotel)...

Vanmorgen hadden we ons hotel al geboekt en maar goed ook, want er was zoveel sold out, ja het is zaterdagavond hier en dan is het nogal moeilijk...op de weg naar ons hotel vanaf Santa Monica kwamen we door Beverly Hills, echt supermooie/luxe huizen zie je daar...echt mooi aangelegd die wijk, zo netjes en mooi hebben we het nog nooit gezien!

We slapen in het Hollywood Inn Stars&Suites hotel in Hollywood. Bij het inchecken blijkt onze reservering nog niet via het systeem te zijn doorgekomen en het hotel zit volgeboekt voor de kamer die wij geboekt hadden! Wat nu?! Hij wilde ons wel een kamer van iemand anders geven voor $20 extra, wij boos natuurlijk en ons reserveringsnummer gegeven. Maar hij moest de reservering op papier zien met de prijs (want via internet is weer veel goedkoper, scheelt $5)..dus wij computer opstarten en laten zien...en tja....wij hebben toch gelijk...en krijgen we de enige kamer nog vrij, volgens ons de grootste...echt een kast van een kamer en voor de prijs die wij ook geboekt hadden (was voor 1 tweepersoonsbed en nu staan er 2)...hij pech...wij geluk!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hé hallo,

Het is echt niet normaal wat jullie allemaal gezien hebben.
Heel indrukwekkend hoor!!
Leuk om elke keer weer te lezen wat jullie beleeft hebben.

Nog een paar dagen en dan zit het er al weer op.
Weer blij om naar huis te gaan of toch liever nog niet....??

Hier is alles goed.
Gewoon gewerkt natuurlijk en voor de rest horen jullie het allemaal nog wel.
Zijn op het werk nu bijna klaar met het 1e gedeelte van de verbouwing.
Inkoop gaat waarschijnlijk a.s. vrijdag overhuizen naar de andere kant van het pand.
Dan zitten we er weer helemaal netjes bij!!

Geniet nog van de laatste dagen en wij wensen jullie alvast een hele voorspoedige reis naar huis.

We spreken elkaar snel,

Liefs Dennis & Karin

25 september, 2005 11:04  

Een reactie posten

<< Home